29 Maj 2011, 21:50
hejka, ja w takie auto raczej bym się nie pchał, ja szukam też lali I, celuje w okolice 6 tys i wierz mi że większość aut które oglądam jest po większym dzwonie,
teraz jestem zdecydowany na pewną laguna za 5800, byłem już z nią u mechanika, mechanicznie jest ok, ale niepokoi mnie większa szpara nad lewym światłem i wymieniany lewy halogen i znowu rozmyślam ale to jest laguna która zwróciła moje największe zainteresowanie,
zwłaszcza gdy obejrzeli jej foty znawcy z forum laguna , którzy weryfikują po fotkach, mają duże doswiadczenie w tej kwesti, widzę ze na forum dużo aut odpada już przed startem
Zauważają takie elementy jak przekładka z anglika, częsci z auto poliftowych itd bo znają te modele
ja mam zamiar kupić we wtorek tą upatrzoną ale sam nie wiem ... być może wezmę ze sobą jakiegoś lakiernika jeszcze i zapłace te pare groszy bo chcę mieć pewność ze mogę czuć sie w takim aucie bezpiecznie, jak chcesz link do forum bo tutaj pewnie nie można to na pw
Sprzedawca zapewnia mailowo że to tylko jakieś skruszenie czegoś tam bylo powodem zmiany halogenu, zrobiłem sobie skany ogloszenia i wiadomości mailowej, może przyda sie do odzyskania ewentualnie kasy po zakupie jak coś było robione
a wy użytkownicy jak myślicie czy dobry lakiernik zauważy cz dzwon był delikatny czy jakiś wiekszy? bo jestem trochę w kropce