Renault Laguna II 2001

04 Lis 2008, 16:46

Witam...

Mam zamiar kupic samochod Renault Laguna II rocznik 2001 1.9 diesel... Slyszalem jednak ze maja one straszne problemy z elektronika...

Czy mozecie mi to potwierdzic lub zaprzeczyc tym plotkom...

Mile widziane komentarze wlascicieli takich samochodow...

pozdrawiam...
Hunter
Początkujący

Miejscowość: Będzin

04 Lis 2008, 20:53

Autostrada gdzieś w europie, nie pamiętam dokładnie kolega leciał benzynową laguną koło 150 km/h. Coraz gorzej szła, a on więcej gazu. Nagle poczuł nieprzyjemny zapach-smród z opon. Coś się stało z ABS-em i zaczął mu sam hamować stopniowo coraz mocniej!! A mam jedną lagunę w rodzinie to nie wiem dokładnie co się dzieje bo wujcio się nie przyzna co jest nie tak nigdy ale powiedział że już 2 raz renault nie kupi bo nie ma siły na te samochod już :D
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

05 Lis 2008, 14:10

Nie pocieszyles mnie tym postem... :/
Hunter
Początkujący

Miejscowość: Będzin

05 Lis 2008, 15:48

Za to ja cię pociesze :D

Mam Lagunkę II z 2002 roku 2.0 benzynka. Z autem nic się niedzieje to znaczy zadnych poważniejszych usterek. Niedziałają mi tylko elektryczne lusterka ale to drobiazg. Widocznie kolega kolegi wyżej musiał katowć to auto bo ja dbam o moją Lagunę i chodzi jak marzenie. Jest slaby nawiew i ma miękkie zawieszenie przez co opony sa bardzo skrzywione. Polecam to autko. Pozdrawiam
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Niebezpieczne wakacje dla dzieci na drogach
    Co trzynasta śmierć dziecka w Unii Europejskiej to skutek wypadku drogowego. W Polsce najwięcej wypadków z udziałem dzieci ma miejsce w miesiącach letnich. Najczęściej winni są dorośli. W ciągu ostatnich dziesięciu ...
    Audi SQ5 TDI - silnik V6 diesel Biturbo o mocy 313 KM
    Silnik 3.0 TDI z podwójnym turbodoładowaniem generuje olbrzymią moc 230 kW (313 KM), a jego maksymalny moment obrotowy wynosi 650 Nm i jest dostępny od 1450 do 2800 obr/min. Audi SQ5 TDI dostępne jest na rynku od 2013 ...