Renault Laguna II- opinie

09 Sty 2010, 19:42

Witam...
Jestem zainteresowana tym modelem auta - Renault Laguna 2003r. 1,9dci, 120KM(88KW) i chciałabym poznać wasze opinie na jego temat. Czytałam troszkę na temat tych aut i szczerze mówiąc większość opinii jest negatywna. Czy faktycznie z tymi francuzami jest aż tak źle. :?: Miał ktoś taką Lagunkę :? proszę o pomoc.
Z góry dziękuje.
AGA80
Nowicjusz

11 Sty 2010, 06:41

I dobrze czytałeś Laguny to jedne z bardziej problemowych samochodów.
Ledwo po kupnie siadły mi silniczki do odsuwania szyb, problem tez miałem z elektroniką.
qbaa
Nowicjusz

Miejscowość: Walia/Caersws
Prawo jazdy: 20 01 2012
Auto: BRAK

11 Sty 2010, 13:10

AGA80 napisał(a):Witam...
Jestem zainteresowana tym modelem auta - Renault Laguna 2003r. 1,9dci, 120KM(88KW) i chciałabym poznać wasze opinie na jego temat. Czytałam troszkę na temat tych aut i szczerze mówiąc większość opinii jest negatywna. Czy faktycznie z tymi francuzami jest aż tak źle. :?: Miał ktoś taką Lagunkę :? proszę o pomoc.
Z góry dziękuje.

wiele osob w jednej kwestii niemoze sie mylic.... naprawde nic ci nie pomoze jakas odosobniona opinia goscia zakochanego w swojej lagunie bo wydal na nia wszystkie swoje oszczednosci;) moze ci tylko namieszac i jeszcze przypadkiem kupisz ta lagune...

rozejrzyj sie na allego za jakims samochodem w podobnym semgencie ktory ci odpowiada stylistycznie i wrzuc tutaj linki , wtedy ktos ci napewno podpowie czy warto
halsky11

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rzadko spotykane samochody Lexusa. Znasz wszystkie?
    Lexus RX czy LFA to samochody, o których słyszał praktycznie każdy. Ale w historii japońskiej marki powstały auta koncepcyjne, egzemplarze pokazowe, a nawet model produkcyjny, których w Polsce praktycznie nie ...
    BMW X Coupé 2001
    BMW X Coupé to źródło kreatywnej inspiracji oraz zapowiedź kierunku stylistycznego, który obierze BMW w XXI wieku. Poprzez scalenie elementów coupé oraz auta typu cross-country, koncept ...