Renault Laguna z 2001r,

24 Maj 2008, 13:34

Renault Laguna z 2001r, -chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej na temat tego samochodu. Glownie chodzi mi o to czy nie jest jakis wadliwy ,czy jakos tak.
tomus
Nowicjusz

24 Maj 2008, 22:26

nie jest wadliwy co 30 000 do serwisu na przeglad i bedzie dobze nic nie powinno sie psuc jezeli chcesz uzywany to pojedz przed zakupem do stacji diagnostycznej sprawdz czy jest wszystko ok.
Audi A6 allroad qattro 4.2 FSI
mily93
Nowicjusz

28 Maj 2008, 21:12

stanowcze TAK
automaniak100
Początkujący

Miejscowość: Kościerzyna

12 Lip 2008, 13:13

MOja siostra ma to autko od 3 lat i zrobiła nim już 20 tys km i jak narazie żadnego wkładu ! Ogólnie spoko autko
marq90
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

12 Lip 2008, 22:20

Ja mam całkowicie odmienna zdanie. Wystarczy odwiedzić kilka forów Laguny szczególnie tej wersji... Biedni użytkownicy tylko tyle powiem. W aucie totalnie wariuje elektronika (której Laguna ma bardzo dużo), poza tym lubi się popsuć jakaś pierdółka. Nie polecam.
rządzić na drodze niekoniecznie znaczy być na niej najszybszym...
lukiwch
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Cyfrowe lusterko wsteczne - Lexus LS
    Piąta generacja Lexusa LS wyposażona jest w wiele elektronicznych udogodnień, takich jak pakiet bezpieczeństwa czynnego z funkcjami automatycznego prowadzenia czy 24-calowy, kolorowy wyświetlacz HUD. Łatwą do przeoczenia, ...
    Co oznacza dla kierowcy znak STOP?
    Znak STOP oznacza zakaz wjazdu na skrzyżowanie bez wcześniejszego zatrzymania się. Zwykle jest umieszczony tam, gdzie wyjazd z danej drogi jest szczególnie niebezpieczny. Według badań tylko 50% kierowców całkowicie ...