Renault Megane 1.4 e

19 Wrz 2009, 15:22

Witam

W czasie moich poszukiwań w związku z zakupem auta trafiłem na następującą pozycję:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Samochód zrobił na mnie miłe wrażenie i zastanawiam się na jego zakupem, szukałem informacji na temat tego sprzętu, niestety z mizernym skutkiem. Mogę liczyć na wasze opinie.

Pozdrawiam i z góry dziękuje
kuki83
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok

19 Wrz 2009, 21:15

znajomy ma takie autko i z tego co mówi autko warte polecenia. wygodne miałem okazje się przejechać, miejsca jest bardzo dużo na 4 osoby, z 5-tą nie chciałbym jechać w dalszą trasę. spalenia tego autko 6 - 6,5 ale myślę że jak nie przekraczasz 100. i jak narazie nic w nim nie robił ma go rok. może ci to pomoże, tylko pamiętaj że ludzie chwalą swoje.

pzdr
Polska rzeczywistość:
licznik do tyłu i w ludzi.
Zgroza...
hiszpan1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Madryt

19 Wrz 2009, 21:56

Kumpel też ma takiego tyle, że silnik 1.6, tam jest bodajże coś 80KM. Wygodne nie powiem, ale delikatne i trochę kasy kumpel musiał wpakować. Nie jest jakieś super dynamiczne, ale spokojnie można pomykać, spalanie w miarę OK, jakieś 7-7.5l w mieście wyjdzie, kumpel mocno nim pociska to jemu koło 9 spali. Miałem okazję jechać kilka razy i rewelacji nie ma, ale w sumie jest OK :) Wspomaganie coś słabe jedynie...
Helly
Początkujący

Miejscowość: Kraków