Renault Megane 1.6 RT WYCENA

30 Sty 2014, 14:07

Witam. Potrzebuję pomocy przy wycenie samochodu. Nie posiadam póki co zdjęć, więc opiszę go jak tylko mogę, a więc:
Marka: Renault
Model: Megane 1.6 RT
Rok produkcji: 1996
Moc kW/KM: 55/75
Typ nadwozia: Hatchback
Pojemność silnika: 1598 cm
Przebieg: 228 000 km
Liczba drzwi: 4/5
Stan wizualny: lekkie wgniecenie na lewym, tylnym nadkolu, rysa pod lewymi tylnymi drzwiami
Stan techniczny: przeguby do wymiany, pasek piszczy mimo maksymalnego naciągnięcia, przy bardzo niskich temperaturach odpala tylko na pych (jeżeli to nie problem ze stacyjką, to jutro będzie to naprawione), nie działa tylny spryskiwacz. Wymieniony silniczek krokowy i chłodnica.
Jeżeli potrzeba więcej danych, to postaram się podać, ale jako noga w tej dziedzinie nic nie obiecuję :D
Moja wycena waha się pomiędzy 1500 - 2000 zł, ale nie chcę polegać tylko na sobie ;)
jedrula
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 08 2012
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Ford Focus mk1
Silnik: 1.8 TD 115 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Jak bardzo szybkie mogą być minivany?
    Minivan to z założenia rodzinny samochód, który ma za zadnie przewieźć rodzinę, psa i całkiem pokaźny bagaż z punkt A do punktu B. Takie samochody nie budzą emocji wśród miłośników sportowej jazdy ...