Renault Megane 4 czy VW Golf 7 FL ?

24 Mar 2017, 12:48

Tak na prawdę ten Passat ma minimalny przebieg, wiec raczej nie powinno się z nim nic dziać. Moje Audi wpadło w moje ręce z podobnym przebiegiem- nic się z nim do dnia dzisiejszego nie dzieje. Z drugiej strony ta oferta nie jest zbyt atrakcyjna. Za parę tysięcy więcej,(ponizej 100tyś.zł) masz nowego Passata z salonu, z gwarancją producenta. No i silnik w przypadku Passata mógł by mieć bynajmniej te 150km, ale to byś sam musiał przetestować. W Golfie 1.4TSI 125km spokojnie daję radę.
pkc
Zaawansowany

Prawo jazdy: 10 08 2004
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E36 Audi A4 B8
Silnik: 328i 2.0TFSI

24 Mar 2017, 17:25

teddy1987 napisał(a):wygrywa nowy Renault Megane GrandTour w wersji Intens,

oglądałem i Megane IV i Talismana i o dziwo lepsze wrażenie zrobił w środku na mnie mniejszy model - wg mnie bardzo fajny samochód, a 1,2 TCe są ok i nie trzeba było ich ciągle poprawiać.
Golfa też oglądałem no i co tu mówić - po prostu Golf, czyli do bólu poprawny w środku
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ryzykowne przekraczanie granic
    Kodeks drogowy mówi jednoznacznie o obowiązku jazdy wyznaczonym torem. Kierowcy jednak notorycznie łamią ten przepis i niebezpiecznie ścinają zakręty, wjeżdżając tym samym na sąsiedni pas ruchu. Zapominają, że im ostrzejszy ...
    Mitsubishi ASX, LANCER i COLT z instalacjami LPG
    W polskich salonach Mitsubishi Motors są już dostępne modele ASX, Lancer i Colt z instalacjami LPG z pełną gwarancją. W takie instalacje można wyposażyć zarówno nowe samochody, jak i używane modele marki Mitsubishi. ...