RENAULT MEGANE CABRIO FL 2001

11 Lut 2012, 20:22

Witam. Zastanawiam się nad kupnem Megana cabrio z 2001 roku Face Lifting i tak się zastanawiam czy za 8000-10.000 tyś zł dostane coś lepszego? Moje typy to:

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

Bardzo proszę o wasze opinie czy warto kupić megane cabrio czy lepiej dać sobie spokój i pomyśleć o innym cabrio?
MisPolska
Nowicjusz

Zdjęcia: 13
Auto: -

11 Lut 2012, 20:59

Warto, bo inne to jakie chcesz za 10k zl kupic? Maly jest wybor jak chodzi o budzet 10k zl i w maire nowe i zadbane autko, a Megane kupisz akurat z takim budzetem w niczego sobie stanie jak poszukasz dobrze.

Z np MX-5 bedzie ciezko za 10k zl, co najwyzej crx del sol. Moze od biedy jakies 15 letnie E36 tez znajdziesz, ale bym wlasnie na twoim miejscu poszedl w nowsze Megane, niz inne autka 5 lat starsze.

Jeszcze Fiat Barchetta.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

13 Lut 2012, 18:36

A może lepiej dołożyć 5 tyś zł i kupić jakąś MX5 lub Z3 lub oże SLK ?
MisPolska
Nowicjusz

Zdjęcia: 13
Auto: -

13 Lut 2012, 20:53

Oo nie spodziewalem sie ze mozna kupic tak tanio meganke :P myslalem ze pod 20k podchodzi z ceną ja bym od siebie polecil Astre I lub poszukać jakiejś II, sam sie przymiezam do kupna ale III a to koszt okolo 40-50k :/ Pozdrawiam.
Gordu
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Paliwo można produkować nawet z wody morskiej
    Naukowcy z Uniwersytetu Stanforda opracowali nowatorską metodę produkcji wodoru z wody morskiej z użyciem energii elektrycznej. Rozpowszechnione dziś elektrolizery wymagają stosowania czystej wody, gdyż woda morska powoduje ...
    Nie bój się parkować tyłem - to proste!
    Wąskie miejsca postojowe na parkingach podziemnych, na przykład pod biurowcami czy galeriami handlowymi, to dla wielu kierowców prawdziwe wyzwanie. W takich przestrzeniach najlepiej parkować tyłem – ten manewr ...