Renault Megane Coupe I - pierwszaka chciałbym

20 Gru 2015, 21:53

Zawsze zapominam że taka wersja istnieje :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Gru 2015, 22:51

dzida napisał(a):w tym problem, że nie wie nikt czy to kobieta czy facet, bo nick jak 22latka, a używa czasowników w męskich odmianach :?

problem polega na tym że jak poprosisz typowego fan boja wieśwagena o konkrety to ich nie ma ... już kilka razy zadawałem pytania i nigdy nie otrzymałem odpowiedzi...

Co do małego coupe warto zastanowić się nad Paseo czyli starlet po tuningu :mrgreen: ... ogólnie tani serwis, mega małe spalanie, dosyć szybka jazda (skrzynia ma krótkie przełożenia i mała masa)... Ogólnie do 5k spokojnie kupi się zadbana sztukę.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Typ: Sport/Coupe

21 Gru 2015, 00:53

Toyota nawet ładna, a co sądzicie o Vectrze np. takiej [link do oferty na Olx wygasł]
czy też [link do oferty na Olx wygasł]
piotrec
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2015
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: nie mam

21 Gru 2015, 09:30

Ta pierwsza coś tania i do tego jeszcze sprowadzona więc pytanie ile ktoś dał za granicą żeby tutaj jeszcze zarobić?
Druga ładna obejrzyj :ok:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Za kierownicą w Dacia Jogger
    Nowa Dacia Jogger ma wszystkie cechy, których poszukują rodziny w samochodach segmentu C: zwrotność, komfort i bezpieczeństwo jazdy. Jogger jest zwrotny i łatwy w codziennym użytkowaniu. Kabina jest dobrze wyciszona ...