Renault megane II Chce kupic poradźcie czy warto?

09 Sty 2008, 15:49

CHce kupi ctenault megane II rocznik 2004 już bym go kupił ale ma pytanie co do kupna bo ten megane ma przejechane 140 tys kilometrów i czy warto czy ten silnik będzie juz bardzo awaryjny po tyly kilosach i napiszcie co wogóle sądzicie o renault megane II
andrzejkowalczyk
Nowicjusz

09 Sty 2008, 15:57

andrzejkowalczyk napisał(a):CHce kupi ctenault megane II rocznik 2004 już bym go kupił ale ma pytanie co do kupna bo ten megane ma przejechane 140 tys kilometrów i czy warto czy ten silnik będzie juz bardzo awaryjny po tyly kilosach i napiszcie co wogóle sądzicie o renault megane II

Ja sądzę że jest to awaryjny samochód w porównaniu z niemieckimi ofertami. Jakoś Renault nie umie robić dobrych samochodów. Silniki sa takie sobie, zawieszenie komfortowe, miekkie. Ja na twoim miejscu poszukałbym czegoś niemieckiego np. Audi A3, Golf IV.
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Augustów

09 Sty 2008, 16:02

ale najwazniejsze pytanie o 140 tys kilometrów czy to bardzo dużo
andrzejkowalczyk
Nowicjusz

09 Sty 2008, 16:05

autem jezdziłem jest super wyposazenie takze juz bym je kupił ale boje sie tych 140 tys wiec prosze o pomoc
andrzejkowalczyk
Nowicjusz

09 Sty 2008, 16:10

andrzejkowalczyk napisał(a):autem jezdziłem jest super wyposazenie takze juz bym je kupił ale boje sie tych 140 tys wiec prosze o pomoc

Myślę że jak na Renault to srednio-wysoki przebieg.
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Augustów

09 Sty 2008, 16:24

czyli warto kupic jak bardzo podoba mi sie te auto
andrzejkowalczyk
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe Audi S3 - najlepsze osiągi w swojej klasie
    Trzecia już generacja mocnego kompaktu jakim jest Nowe Audi S3 podniosła wysoko poprzeczkę możliwości przemysłu motoryzacyjnego. Całkowicie nowy silnik 2.0 TFSI Jednostka napędowa 2.0 TFSI otwiera nowy rozdział w historii ...
    Apple CarPlay w samochodach marki Lexus
    Samochody Lexus wyposażone w pakiet aplikacji Enform 2.0 oraz auta Toyoty z pakietem Entune 3.0 zyskają możliwość integracji ze smartfonami iPhone za pomocą interfejsu Apple CarPlay – poinformował japoński koncern, ...

09 Sty 2008, 16:28

Powiem że to nie jest dużo!! ważne jest to jak wyglada stan zawieszenia....bo to francuzów boli najbardziej, jak zacznie się psuć to już trza ładować. Ale silniczki Renault jak dla mnie nie są takie złe. Gorsze od VW,BMW MERCEDESA, ale nie takie złe. JAK BY MI SIĘ PODOBAŁA i BYM JĄ BARDZO CHCIAŁ TO BYM KUPIŁ ;)
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

09 Sty 2008, 21:41

no ale zawieszenie podobno do kitu i plastiki wewnątrz badziewne dobrze sie zastanów
pab11o
Nowicjusz