Witam.
Drodzy Użytkownicy zgłaszam się poraz kolejny do Was z prośbą dotyczącą rzetelnej opini na temat poniższych samochodów.
Pierwszym jest Opel Vectra z 1996 roku w gazie, wyposażenie całkiem bogate. Co do tego czy samochód nie był walony to się nie wypowiem bo się nie znam ale zamieszczam link:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Natomiast bardziej niż na oplu zależy mi na Waszej opinii dotyczącej tej meganki:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
umówiłem się jutro na oglądanie auta, wyposażenie również ma bogate ale zastanawia mnie tył samochodu, wygląda jakby jakaś historia z tym tyłem była.
Dziękuję i Pozdrawiam .
A ja wybrałem Megane i Vectre.
A po za tym ja nie chce byście mi porównywali ze sobą te dwa samochody.... bo gołym okiem widać różnice.
Zależy mi na OPINII samochodów, które zamieściłem. Co o nich sądzicie, czy ze zdjęć potraficie wywnioskować gdzie to auto i czy wogóle było walone plus dodatkowo jakieś inne cenne informacje nie dotyczące dokladnie tych modeli, np. jak się spisuje w gazie, ile pali itp.
jezeli ktos ceni o 2-3tys mnniej za auto (jak np w tej megance) to wiadomo że z autem cos jest nie tak. Na necie nie ma okazji. Trzeba sie z tym pogodzic.
Wiem że nie chcesz porownania tych aut ale Vectrą o wiele przyjemniej się jeździ
oglądałem właśnie renault megane. jedna wielka porażka. w sobote ogarne tego opelka ale znajomy mi już mówił ze warto się nim zainteresować. A może wy zaproponujecie mi coś jeszcze godnego uwagi.
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
XIX Moto-Piknik NO LIMIT OLSZTYN 2013 / relacja Moto-Piknik na lotnisku w Dajtkach już za nami i śmiało możemy stwierdzić że kolejną edycję zaliczamy do udanych. Jest to wyjątkowa impreza w skali regionu i Polski. Nie często możemy zobaczyć tyle obliczy motoryzacji w jednym ...
maverick890 napisał(a):w sobote ogarne tego opelka
Viki ładnie obfotografowana i dzeki temu widać, że przód nie za bardzo halo 1,6 w gazie w takiej budzie kariery nie robi do tego ecotec i gaz to nie najlepsze połączenie.
Gosc bardzo sie staral zrobic tak zdjecia zeby nic nie bylo widac i do tego w malym rozmiarze ale jedno z boku musial dac i to wystarczy zeby sie przekonac jaki to wrak. Taka honda kosztuje kolo 10tys i tyle bedziesz musial zaplacic zeby kupic w miare ok auto.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.