patrykm3333 napisał(a):czy da sie wyłączyć w renault scenic 4x4 klimatyzacja? Bo tam jest automatyczna ale czy da sie ja wylaczyc zeby caly czas nie chodzila?
Jak to możliwe żeby nie mozna wyłączyć klimy . Jak masz instrukcje do zobacz w niej tam na pewno jest.
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Audi RS Q3 - pierwszy RS linii modelowej Q Na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Genewie, marka z Ingolstadt zaprezentuje Audi RS Q3, pierwszy model RS w cieszącej się ogromnym zainteresowaniem rodzinie Q. Ten wyjątkowy samochód łączy w sobie przemyślaną ...
no bez problemu tez miałem scenica4x4 tam koło klimy sa takie przyciski zeby ciepło i zimno i tam nie daleko jest ten guziczek teraz ci nie powiem dokładnie bo dosyc dawno to było i jak ci sie sprawuje samochodzik bo ja nie narzekam było dobre i w terenie i na ulicy na autostradzie nawet 190 dało rade jechac puzniej to opony terenowe dały znac o sobie i juz nie było tak fajnie ale ogólnie to daje samochodzikowi 10/10 pozdro
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.