Witam mam problem z górnym światłem stopu, mianowicie od tygodnia przestało działać. Miał ktos kiedys taki probloem i moze wie co moze byc tego powodem, bezpieczniki sa ok, podejrzewam iż jest to żarówka ale nie wiem jak sie do niej dostac.
Proszę się zapoznać z tematyka poszczególnych działów na forum i umieszczać swoje tematy we właściwych tematycznie działach. Tym razem przenoszę do właściwego działu. Kolejny raz przeniesienie będzie do kosza.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Myślę że to będzie przepalona żarówka. W nowszych chyba po 2005 były ledy jak dobrze pamiętam.
Jak chcesz go wyjąć to musisz chyba zdjąć plastik osłaniający stop od wewnętrznej strony. Sam stop trzyma się w czterech punktach na takich blaszkach które będziesz na pewno widział po zdemontowaniu tego wewnętrznego plastiku.
Czas naprawić motoryzację – Targi Techniki Motoryzacyjnej powracają! Targi Techniki Motoryzacyjnej (TTM) to największe wydarzenie branżowe w Europie Środkowo-Wschodniej. To właśnie na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich prezentowane są nowości produktowe i technologiczne, a ...
Oznaczenia tablic rejestracyjnych samochodów Kontroli Skarbowej Sprawdź, jak rozpoznać auto po numerze rejestracyjnym Kontroli Skarbowej. Poniżej przedstawiamy aktualne tablice rejestracyjne używane na terenie naszego kraju. HSB – woj. podlaskie - Kontrola Skarbowa HSC – woj. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.