Witam mam problem z górnym światłem stopu, mianowicie od tygodnia przestało działać. Miał ktos kiedys taki probloem i moze wie co moze byc tego powodem, bezpieczniki sa ok, podejrzewam iż jest to żarówka ale nie wiem jak sie do niej dostac.
Proszę się zapoznać z tematyka poszczególnych działów na forum i umieszczać swoje tematy we właściwych tematycznie działach. Tym razem przenoszę do właściwego działu. Kolejny raz przeniesienie będzie do kosza.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Myślę że to będzie przepalona żarówka. W nowszych chyba po 2005 były ledy jak dobrze pamiętam.
Jak chcesz go wyjąć to musisz chyba zdjąć plastik osłaniający stop od wewnętrznej strony. Sam stop trzyma się w czterech punktach na takich blaszkach które będziesz na pewno widział po zdemontowaniu tego wewnętrznego plastiku.
Jazda po spożyciu alkoholu - alkoholowy zawrót głowy Zdarzenia drogowe będące wynikiem jazdy po spożyciu alkoholu od wielu lat stanowią przekleństwo polskich dróg. Podjęte przez policję działania przynoszą efekty, ale wciąż jest wiele do zrobienia.
Toyota 2000GT Convertible Trudno znaleźć bardziej stylowego i pożądanego klasyka z Japonii niż Toyota 2000GT. Opływowe nadwozie z długą maską, szprychowe felgi i otwierane światła nadają jej wyjątkowego charakteru. A status pierwszego supersamochodu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.