Silnik: Idealny do gazu, poniżej 2.0, najlepiej 1.6. (nie potrzebuje demonu prędkości)
Szukam auta do 20 tys i wybór padł na te 4 egzemplarze. Co z nich polecacie pod kątem niezawodności, kosztów eksploatacji i łatwości znalezienia dobrego egzemplarza (auto będzie na 100% prywatnie sprowadzanie z Niemiec)
Wszystko zależy jakiej oczekujesz przestrzeni i ogólnej praktyczności, bo dwa środkowe to segment niżej niż dwa skrajne. Jeśli chodzi o najwyższą bezawaryjnosć, to w kolejności Corolla, skoda, Opel, Scenic.
Dla mnie liczy się wyższa pozycją za kierownicą, niskie koszty naprawy i bezawaryjność (oczywiście jak na 10+ letnie auto) oraz silnik bardzo dobrze współpracujący z LPG. To są 3 rzeczy które muszą koniecznie muszą być
Co do wyposażenia to koniecznie tylne czujniki parkowania, aromatyczne klimatyzacja.
Wszystkie te czynniki spełniaja te 4 auta, gdyby nie problematyczne praca z gazem silników Forda brałbym C-Maxa
Dobra cofam to, właśnie się dokształcam i czytam, że CMAX z silnikiem 1.8 i 2.0 dobrze współpracują z gazem. Myślę, że mam rację, że z tych 4 aut Ford C-Max jest najlepszym wyborem pod wszystkimi moimi wymaganiami?
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
[SUV-E] Q7 I 3,6 / Range Rover III 4,4 / RX 400h mk2 / Cayenne I 3,2 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu E - silnik benzynowy o mocy ok. 250KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2005r. Wytypowane modele do zestawienia: - Audi Q7 I 3,6 FSI - 280KM - Land Rover ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.