Kupiłem Twingo 1.2 Intitiale Paris (skórzana tapicerka itd) z 2000 roku. Brakuje mi w nim podświetlenia podsufitki, jest miejsce na żarówkę jednak brakuje klosza (pod spodem zamieszczam fotki jak to wygląda) czy wie ktoś jaka tu może pasować żarówka? Druga sprawa to jak sprawdzić jaki mam silnik, ponieważ chciałbym wymienić w nim olej a nie mam pojęcia jaki kupić filtr oleju, może ktoś wie gdzie on może się znajdować przy silniku.
Model AA – pierwszy samochód Toyoty powstał 85 lat temu Toyota AA, pierwszy model w historii największej japońskiej marki, jest starsza od samej firmy. Dokładnie o rok starsza. Kiichirō Toyoda uruchomił linię produkcyjną swojego pierwszego samochodu dokładnie w kwietniu 1936 roku. ...
Škoda 935 z nadwoziem aerodynamicznym z lat trzydziestych XX wieku Podczas siódmej edycji "Schloss Bensberg Classic" w miejscowości Bergisch Gladbach, niedaleko Kolonii, ŠKODA pokazała dziewięć niesamowitych samochodów klasycznych, pochodzących ze 120-letniej historii ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.