REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
wszystkiego, nawet spalonej żarówki.StaNNyxx napisał(a):Czego ta kontrolka dotyczy?
Kao napisał(a):Wypalanie dpf załącza się samoczynnie, musisz przegonić go na trasie aby cały proces wypalania przebiegł pomyślnie.
StaNNyxx napisał(a):Nie napisałem /bagatelizując/ o jeszcze jednej kontrolce palącej się ciągle - poduszka od strony pasażera. Czyli "klucz" to problem z poduszką?
StaNNyxx napisał(a):Nie dziwię, że funkcjonuje dużo negatywnych opinii o tym forum /w tym oznaczenie w przeglądarce ‘może być niegodna zaufania”
StaNNyxx napisał(a):Nie po to założyłem konto na tym forum, aby poznawać aroganckie teksty admina
StaNNyxx napisał(a):Nie napisałem /bagatelizując/ o jeszcze jednej kontrolce palącej się ciągle - poduszka od strony pasażera. Czyli "klucz" to problem z poduszką?
jeżeli coś piszesz to wyjaśnij do końca o co chodzi bo to nie jest oznaczenie przeglądarki tylko programu antywirusowego który masz zainstalowany na komputerze. żeby tak oznaczyć stronię wystarczy kilka kont z których użytkownik kliknie że strona zawiera reklamy i później wyświetla się taka informacja. Tak więc nie jest to informacja od wyszukiwarki, a od użytkowników danego programu antywirusowego.StaNNyxx napisał(a):oznaczenie w przeglądarce ‘może być niegodna zaufania”
To normalne że są opinie pozytywne i negatywne. Najczęściej te drugie powstaję od użytkowników którzy nie potrafią dostosować się do regulaminu przez co konta ich są blokowane. Następstwem tego są takie opinie, a nie inne opinie.StaNNyxx napisał(a):Nie dziwię, że funkcjonuje dużo negatywnych opinii o tym forum
Moim zdaniem każdy powinien zajrzeć do instrukcji zanim zada pytanie bo wtedy będzie ono bardziej konkretne i w ten sposób uzyskasz odpowiedzi które będą najbardziej zbliżone do problemu który opiszesz. W przypadku Twojego problemu nie uda się postawić trafnej diagnozy bez odczytania konkretnych błędów zapisanych w sterowniku.StaNNyxx napisał(a):Nie po to założyłem konto na tym forum, aby poznawać aroganckie teksty admina typu „zapoznaj się z instrukcją”
Jak byś przeczytał regulamin nie zadawałbyś takich pytań. Konto zostanie usunięte, a temat zamknięty.StaNNyxx napisał(a):Nigdzie nie widzę opcji: usuń konto, proszę moje konto usunąć.