Renomowane marki alufelg godne polecenia

25 Sie 2012, 23:05

Witam!
Na rynku niestety jest dużo chińszczyzny ,która wiadomo jaką ma jakość.Stąd moje pytanie.Na jakich formach produkujących alufelgi mogę spokojnie polegać i gdzie mogę ów produkt dostać?
Używane-wiadomo allegro ,a nówki?
Zekori
Nowicjusz

Prawo jazdy: 07 03 2001
Auto: Hyundai i30
Silnik: 1.4 100 km
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2012

11 Wrz 2012, 12:41

Witam!

mam nadzieje, ze OP mnie nie zje za podpiecie sie do jego tematu. Rowniez zastanawiam sie nad zakupem jakichs felg i w oko wpadly mi modele firmy HIJOIN, niektore naprawde fajnie sie prezentuja i nie sa jakos strasznie drogie. Niemniej nie wiem, jak jest z ich jakoscia - na stronie u siebie pisza, ze felgi sa na pierwsze wyposazenie m.in u Toyoty i Lexusa, więc chyba jakos strasznie zle to o nich nie swiadczy? Moze ktos mial z nimi kontakt i moze sie wypowiedziec?

dzieki i pozdrawiam
Calendar
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 08 1980
Auto: Toyota Corolla

19 Wrz 2012, 10:18

hej!

osobiście moge polecić felgi z firmy kelban kelban.pl są to dobrej niemieckiej produkcji felgi z gwaracja na dwa lata :) każdy napewno znajdzie coś dla siebie

pozdrawiam
Adam12536
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Audi A4 B7, 1.9 TDI 131KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Budowlany ekstremista - wywrotka
    Jeszcze jesienią ubiegłego roku mieliśmy okazję przetestować samochód Mercedes-Benz Arocs AK 8×6 w wersji Grounder – na tym właśnie podwoziu KH-kipper zabudował półokrągłą wywrotkę tylnozsypową W1U ...