Witam, zrobiłem renowacje lampy ale efekt wyszedł tragiczny, wiem juz ze jest to przez lakier bezbarwny w spray. Wie ktos moze jak poprawic ten efekt? Kupiłem juz specjalny spray 2k. Ponowne zdarcie papierem sciernym wodnym pomoze czy jakas inna metoda? Tutaj efekt...
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Za słabo rozlany lakier, drzeć jeszcze papierem na gładko, jakim? Nie wiem nie widzę struktury ake strzelam w 600-800 potem zejść na 1000-1200 i leć jeszcze raz z lakierem z tym ze dawaj więcej warstw, 3 a nawet 4 przy czym ostatnia musi byc rozlana ładnie.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
No tak ale to dopiero jak lampa będzie wyglądała po regeneracji jak nowa. Wtedy można ją zabezpieczyć taką powłoką.
@crisof9 udało Ci się poprawić regenerację tej lampy? Wrzucisz fotkę jak wyszło? Teraz masz dostępne w sprayu takie lakiery dwuskładnikowe od razu z utwardzaczem.
Picie i jedzenie za kierownicą - to niebezpieczne! W związku z obowiązującym zakazem spożywania posiłków w lokalach gastronomicznych wiele osób kupuje dania na wynos. Nie powinno to jednak skłaniać kierowców do jedzenia (nawet frytek) czy picia podczas ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.