Reprezentacyjny Sedan do 65 tys.

15 Lut 2009, 19:56

Sebastianos napisał(a):Osobiście najbardziej podoba mi się BMW 5 ale Audi A6 też jest dosyć ładne. Ale na pewno chciałbym samochód krajowy bo nie mam chęci latać po urzędach i rejestrować sprowadzane. No chyba że coś się zmieniło i jest już łatwiej.

Wiesz co? Lepszy moim zdaniem jest BMW. Tylko, że strasznie traci na wartości. Teraz chodzą tak po 6x tys a kiedyś dużo więcej. Dobrze się kupuje, ale ile będzie wart za parę lat? Moim zdaniem nawet segment D jest dobry. A patrzałeś na Renault Vel Satis / Citroena C6? Też ciekawe autka.
Scania R500 V8, Scania Irizar PB 13.9 420 & Peugeot 407 SW 2.0 HDI
FREEQ
Nowicjusz

Miejscowość: Chojnice | Europa

15 Lut 2009, 20:00

Można pomyśleć nad LEXUSEM. Bardzo fajne samochody :lol:
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Augustów

15 Lut 2009, 20:08

slowik93 napisał(a):Można pomyśleć nad LEXUSEM. Bardzo fajne samochody :lol:

O kolega tutaj o "bogatszej" wersji Toyoty wspomniał. Także ja wspomnę o Infinity G35:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] <- przebieg ciekawy

edit: A wiadomo, "japoniec" to awaryjny nie jest. (przynajmniej te produkowane w Japonii)
Scania R500 V8, Scania Irizar PB 13.9 420 & Peugeot 407 SW 2.0 HDI
FREEQ
Nowicjusz

Miejscowość: Chojnice | Europa

15 Lut 2009, 21:39

FREEQ napisał(a):
slowik93 napisał(a):Można pomyśleć nad LEXUSEM. Bardzo fajne samochody :lol:

O kolega tutaj o "bogatszej" wersji Toyoty wspomniał. Także ja wspomnę o Infinity G35:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] <- przebieg ciekawy

edit: A wiadomo, "japoniec" to awaryjny nie jest. (przynajmniej te produkowane w Japonii)

Nissan jak i infinity jest bardzo awaryjne, szczegolnie po rozpoczeciu wspolpracy z Renault :(
Markowa odzież, pewne samochody
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

16 Lut 2009, 14:26

tradelux watpie żeby w Infiniti siedziały silniki Renault :lol: A co do Nissana to się zgadzam, że po złączeniu z Renault powstają bardziej awaryjne samochody.
slowik93
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Augustów