REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mobileIS napisał(a): w dodatku ta instalacja LPG? kto normalny ludzie powiedzcie mi ładuje do BMW GAZ do silnika 3.6 benzynowego? Chyba ktoś nienormalny,i takim poczynaniem niszczy tylko samochód to jest chore moim zdaniem,po co komu samochodu z takim olbrzymim silnikiem o do tego gaz?
mobileIS napisał(a): ej no dla Ciebie jest to normalne?
mobileIS napisał(a):wyczuwam,że chyba jestem jakis inny)
mobileIS napisał(a):skoro mnie nie stać na paliwo do samochodu to po co mi samochód z takim silnikiem no powiedz ?
mobileIS napisał(a): jak ktoś mi wyjeżdża z V8 + LPG pod maską to aż mnie mdli
dzida napisał(a):a też nie toleruje gazowania topowych wersji jakiś aut np. AMG, RS czy M albo Subaru imprez czy Lancerów Evo i śmieszy mnie to ale to też moje zdanie i doskonale wiem, że wiele osób na tym forum ma inne zdanie więc zaznaczam jeszcze raz TO JEST MOJE ZDANIE, żeby nie było kłótni. Znów.
mobileIS napisał(a):w dodatku ta instalacja LPG? kto normalny ludzie powiedzcie mi ładuje do BMW GAZ do silnika 3.6 benzynowego? Chyba ktoś nienormalny,i takim poczynaniem niszczy tylko samochód to jest chore moim zdaniem,po co komu samochodu z takim olbrzymim silnikiem o do tego gaz? w celu oszczędności? to niech sobie kupi jakiś mały samochodzik z małą pojemnościa a nie BMW 7 E65 no ludzie bez przesady.
dzida napisał(a):Albo najlepiej aby amatorzy Time-Attack czy drifterzy jeździli na LPG - przecież taniej będzie