achh Wy i te Wasze BMW
![Mr. Green :mrgreen:]()
nic dziwnego, że stara gwardia forum się nie udziela... już widzę jak jeździcie BMW za 200tysi hahahaha nie stać Was na V8 w Pb i już nie mówiąc o aucie za 200k. No i obowiązkowo weź z fabrycznym gazem. Forum przez Was na psy schodzi co już dostrzegliśmy z innymi użytkownikami na priv, którzy dawniej udzielali się.
Wszędzie wpychacie bmw nawet w tematach na tanie auto - bardzo fachowo
![Wink ;)]()
Jak podobają mi się te auta to przez takich ludzi nie kupiłbym go i to nie jest kwestia finansów - jeszcze mnie stać. Nie jestem typem wywyższającym się znaczkiem na masce jak wszystkie pionki i pajace na wsi.
Ale oczywiście wszystko przez to, że czytać nie potraficie. 100razy mówiłem, że to moje zdanie no ale Wasze BMW z LPG już to boli. Mówiłem, że mam tyle instynktu samozachowawczego aby nie pchać do wszystkiego LPG tylko do tego co mi nie szkoda. V8 w Suvie nie jest równe V8 w Mercu S, 7er czy Focusowi RS, bo chodzi
o całokształt auta!!!!!! Dlatego zagazowałbym BMW X5 V8 czy BMW 540i ale już nie M5 czy 740i - jeśli tego nie pojmiecie to znaczy, że nie potraficie czytać interpretować wypowiedzi więc nie macie co tu robić.