dzida napisał(a):Kur**, A8 czy 7ka za 35 kawałków jest reprezentatywna? Wycuichany parch nic więcej sprzedawany tylko po to by się go pozbyć dla świętego spokoju.
Jesteś naprawdę śmieszny
Za 30-40 tys. można kupić e38 w extra stanie z kompletny wyposażeniem i cała historią serwisową a prezentuje się tak, że do dziś wzbudzają podziw mimo wieku.
To samo tyczy się a8 D2
dzida napisał(a):Kirin88 widać naooglądałeś się aut na zdjęciach i teraz się śmiejesz jak ktoś daje propozycję nie wyciągnięte z d
Z motoryzacją mam kontakt na co dzień, mam okazję pojeździć wieloma samochodami i nie koniecznie oglądać je tylko na zdjęciach.
Samochody, które przytoczyłem w pierwszym poście podałem jedynie przykładowo, nie miaęłm na myśli konkretnych egzemplarzy.
Pheaton nie ma prezencji ?
Faktycznie moja propozycja w postaci 75 nie była trafiona jednak proponowanie mondeo to nie mniej nietrafiony pomysł.
dzida napisał(a):W tej cenie najwiecej prezencji będzie miał youngtimer, potem auto klasy średniej, a potem jakiaś zmęczona życiem limuzyna segmentu F
Z racji zamiłowania do starych samochodów co do youngtimera oczywiście się zgadzam jednak limuzynę segmentu f ZAWSZE postawię przed samochodem klasy średniej nawet najnowszym. Niby dlaczego zmęczonej życiem? Autor tematu ma do wydania nie 10 a 35 tys. więc może liczyć na egzemplarz w extra stanie.