no coś dużo mi pali i gazu i benzyny. zadne regulacja w warsztatach nie pomagają. chce to zrobic na wlasna reke. to powie mi ktos jak zresetowac komputer??
Na zgaszonym silniku odłącz akumulator . Odczekaj około 60 sek. Podłącz.
Uruchom silnik . Na wolnych obrotach ma pracować do włączenia wentylatora chłodnicy . Gotowe.
Też mam takiego poldka i dużo pali gazu . Z benzyną sobie poradziłem .
Z fabryki wyszedł z wadą - za duże ciśnienie paliwa na wtryskiwaczu.
Po obniżeniu do właściwego ciśnienia spala po trasie około 8,5 -9,5 (zależy jakie g....o się zatankuje) a w mieście tak około 10-12 zależy jak sie depta . I nic lepszego uzyskać się nie da .
To wszystko co napisałem odnosi się do wtrysku Bosha. W roku 96 był chyba też Abimex , a nie napisałeś dokładnie Co ty ta masz.
Z Paryża do Dakaru hybrydowym Priusem Kreatywni i żądni przygód. Tak mówili o sobie członkowie japońskiego klubu entuzjastów motoryzacji. W 1979 roku utworzyli rajdowy zespół zwany Team ACP i żeby buńczuczne oświadczenia otrzymały ...
Toyota w Rajdzie Dakar - historia startów Rajd Dakar nie bierze jeńców. Niedostępny teren, ekstremalne warunki pogodowe oraz walka z czasem i zmęczeniem sprawiają, że tę rywalizację mogą wygrać tylko najtwardsi ludzie i najmocniejszy sprzęt. Zakończona właśnie, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.