Reunalt Laguna Proszę o opinie

28 Wrz 2010, 10:50

A może opel astra w dislu??
Fuerta
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

28 Paź 2010, 20:56

Witam. Mam problem z reno laguna 2000 rok. Podczas przyśpieszania 60- 80 km zaczyna trząś przodem... Jaka może być tego przyczyna??
Maniek123
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

10 Lut 2011, 22:10

Ja miałem Lagunę II 1,9 dci z 2003roku od nowości. W zasadzie żadnych problemów z nią nie miałem. Przejechałem 135tys. km. W tym czasie wymieniłem zamek prawych drzwi, trzy razy końcówki drążków kierowniczych, dwa razy tuleje tylnej belki. Olej wymieniałem co 20tys., nigdy nie było potrzeby uzupełniania. Ogólnie byłem zadowolony. Teraz kupuję znowu Lagunę III z takim samym silnikiem. Drugi raz w życiu kupuję taką samą markę. W latach 70-tych miałem kolejno 2 wartburgi, ale to była inna bajka.
pozdrawiam Bogdan
bogdan1947
Nowicjusz

Miejscowość: Gdynia

14 Paź 2011, 15:05

Bardzo fajny Samochód a szczególnie z silnikiem 2.0 benzyna ma naprawde fajnego kopa 140km
to juz jest coś wystarczy żeby było można poszaleć co do wnętrza samochodu wszystko bardzo fajnie pochowane , dużo plastików to jest ten minius.
Spalanie w tym silniku jest średnie to zalezy od kierowcy i czy ktos lubi jeżdzic szybko czy wolno !!
kredek2222
Nowicjusz

Auto: BMW M6 507km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wakacyjny wyjazd - kilka porad przed podróżą
    Wakacyjne wyjazdy za pasem. Wzmożony ruch drogowy w okresie od czerwca do sierpnia i zmienna pogoda to warunki, w których dochodzi do dużej liczby wypadków. Wpływ na to ma m.in. stan techniczny pojazdów ...
    Dane na temat BMW X7 - poznaj najważniejsze informacje
    BMW to marka, która zasłynęła przede wszystkim z uwagi na swoje sportowe limuzyny oraz klasyczne sedany. Pojazdy te szybko zostały okrzyknięte mianem doskonałych i niezwodnych w każdym calu. Obecnie jednak BMW zdecydowało ...