Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kolejny temat widmo. Jedż chłopie gdzieś do stosownego warsztatu. Niech tam obejrzą i wycenią. Na podstawie paru ble..ble typu otarcia, dach , rdza na progu , czy wystarczą zaprawki - co kurna można doradzić ? tym bardziej jak się tego nie widzi.j3sper napisał(a):Jakieś porady lub wskazówki?
No to dawaj.j3sper napisał(a):1. Mogę dołączyć zdjęcia, jeśli jest to oczekiwane.
Nikt Ci nie każe od razu zostawiać siana w ,, stosownym warsztacie"" . Podjedż , niech obejrzą i tylko wycenią. Jest tylu usługodawców w tej materii że możesz zorientować się co za ile.j3sper napisał(a):2. Proszę o sensowną radę ludzi, w których interesie (w przeciwieństwie do "stosownego warsztatu") nie leży, żebym zostawił u nich 1K zł albo i więcej wciskając mi jakiś kit.
A zakładając tutaj taki temat masz pewność że nie dostaniesz kitu ?j3sper napisał(a):wciskając mi jakiś kit
No też czekam żeby taki się wypowiedział.A tak na marginesie - lepszego, ładniej wyglądającego nie było ?j3sper napisał(a):3. Również proszę o radę ludzi, którzy wiedzą coś o rynku samochodów i powiedzą mi, czy warto inwestować w auto pieniądze rzędu 1-2K zł po to żeby ładniej wyglądało.
No też czekam żeby taki się wypowiedział.A tak na marginesie - lepszego, ładniej wyglądającego nie było ?
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SEAT. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne SEAT