Rocznik samochodu a inny szyb

02 Wrz 2008, 10:31

witam, mam forda 2003, a część szyb z 2002 roku, słyszałem opinie że samochód musiał być bity skoro ma szyby nie z tego rocznika niż sam samochód i że są jakieś normy, że jak samochód był wyprodukowany no załóżmy jak u mnie w 2003r to szyby muszą być z tego samego rocznika, czy to prawda?
unkown
Nowicjusz

03 Wrz 2008, 20:43

jak masz samochód z 2003 roku a szyby z 2002 roku to jest to jak najbardziej wporządku .. miałem tak w wielu samochodach , poprostu szyby były wyprodukowane wcześniej niż cale auto czy coś w tym stylu , jest to jak najbardziej ok

P.S a wszystkie szyby masz 2002 rok ?? czy tylko cześć ? jak tak to napisz który rok masz reszty szyb ,
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

10 Wrz 2008, 20:55

Jest okej, nie mąć mu w głowie.
Szyby masz w normie, na 100 %
zupazkota
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: GOP
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ultima GTR i wyścigowa Corvetta - Jerzy Dziewulski
    Jerzy Dziewulski, honorowy członek klubu Elite Circle co roku podczas imprez motoryzacyjnych zaszczyca nas swoją obecnością prezentując swoje auta między innymi Ariela Atoma, Ultimę GTR i wyścigową Corvette. W tym roku po ...
    Na obcej drodze w okresie Wakacyjnym
    Okres wakacji to czas wielkich wyjazdów. Często przygotowania do nich trwają cały rok, a czasami decyzja o kierunku wyprawy podejmowana jest spontanicznie i w ostatniej chwili. Przed każdą podróżą musimy jednak ...