Rodzinne auto dla taty do 8-10 tys

20 Maj 2013, 21:55

witam
juz duzo razy poruszalem ten wątek , natomiast wlasnie nadeszła wielkopomna chwila zakupu 2 auta rodzinnego . Auto któe teraz sluzy jako rodzinne to daewoo nubira kombi 1.6 benzyna. Następca to van lub kombi , najlepiej full opcja lub bogata opcja , być autem dobrym do miasta jak i na rodzinne dalekie wyjazdy , bezpieczne oraz komfortowe (wiem pojęcie względne ) natomiast nie moze byc to auto typu A4 lub octavia kombi gdyz ja majac 195cm wzrostu jak mam wygodna pozycje to z tyłu nikt sie nie miesci . Mam pare swoich typów i zdaję sobie sprawę z tego iz kazdy uzywamny bedzie mial jakies wady i licze sie z tym , chodzi mi głownie o to zeby wytrzymal równiez tyle co nubira czyli ok.8 lat . a oto moje propozycje oczywiscie jak macie swoje typy przedstawcie również zobaczę :

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

Pozdrawiam Traker007
traker007
Początkujący

Miejscowość: poznan

21 Maj 2013, 10:02

Volvo wygląda atrakcyjnie, silnik D5 spokojnie daje radę a można jeszcze bez większego problemu podnieść moc do 180KM. Wyposażenie więcej niż dobre, ma praktycznie wszystko. Czujnik parkowania jak jest to nieoryginalny. Mocno przerysowany jest, lampa, lusterko, i cały bok do roboty ale cena i przebieg niezły. V70II bez mankamentów z tego rocznika jest około 8-10tysi droższe. Gdybyś go oglądał, zwróć uwagę na automat, naprawa może być kosztowna.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

22 Maj 2013, 10:53

dziękuję za odpowiedz,
traker007
Początkujący

Miejscowość: poznan
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy samochody hybrydowe boją się mrozu?
    Brytyjska Toyota przez 24 godziny mroziła crossovera Toyota C-HR Hybrid w temperaturze -20 stopni, systematycznie polewając go wodą. W efekcie samochód pokrył się grubą warstwą lodu. Mimo to hybrydowy crossover bez ...