Witam. Z racji tego iż powiększyła mi się rodzina, rozważam kupno większego i młodszego auta (teraz audi a4 b5 1.8 ). Mam kilka typów które przedstawię, dodam że prawdopodobnie będę chciał zakładać instalację lpg, auto będzie stało po chmurką, poroszę o poradę które z tych aut bedzie najlepsze:
Audi a4 b6 1.8t avant Hyundai Tucson 2.0 141km Hyundai Sonata 2.4 Alfa romeo 159 SW 1.8 140km lub 1.9 jtdm 150km tutaj się zastanawiam ponieważ auto będzie też w mieście ekploatowane. Opel Vectra C 1.8 140km Renault Laguna II FL kombi 2.0 135km
159 za 25k to nie najlepszy pomysł. Tuscon jest mały wewnątrz więc dla rodziny z bobasem i wózkiem raczej się nie nada, podobnie jak Sonata. Audi bym odpuścił bo ma słabe zawieszenie i plastiki w środku też nie powalają. Dodatkowo ciężko będzie o dobry egzemplarz - auto lubiane przez handlarzy. Laguna mimo że przeszła lift jest modelem podwyższonego ryzyka. Z Twoich propozycji najlepsza jest Vectra z nadwoziem kombi nawet z 2.0t pod maską. Od siebie dodam Mazde 5, bardzo przyjemny kompaktowy van
ta mazda 5 to z wyglądu nie za bardzo kolega ma premancy 2.0 w benzynie i słabo to idzie w starcie przegrał z audi a4 1.9tdi 110km a w audi 4 osoby siedziały, do tego mazdy to rdzewiuchy a moje auto bedzie stało na dworze.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Skrzyżowania o ruchu okrężnym - strach i niepewność kierowców Skrzyżowania o ruchu okrężnym, popularnie nazywane rondami, wzbudzają w wielu kierowcach uczucie niepewności – kierujący obawiają się, czy poruszając się po nich, nie popełniają błędów. Takie skrzyżowania są ...
Ogolnie mazda 6 ma problemy z rdza - po lifcie takze powiem Tobie ze mazda 2 generacji tez ma problem z rdza wiec wybor nalzey do Ciebie.Ja takze szukam auta i zrezygnowałem z mazdy ze wzgledu na rdze sypie sie pod spodem płatami kazdego to czeka przy starszych autach.Ale idealnego auta nie znajdziesz kazde ma cos..!!!
Audi A4 B6 Avant 2.0 20V 131KM był produkowany w latach 2000-2004 to jaki miał silnik ? to jest silnik ALT podobno złom juz sie naczytałem wiec sie nie opłaca kupic audi a4 b6 131konna.!
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.