Witam,
zwiększył mi się budżet i mogę przeznaczyć około 43k na samochód z pakietem startowym (ew. rozrząd, opony ).
Rozważam kupno podobnych samochodów jak autor postu.
wszystko w kombi
peugeot 508 - wiem, że jest jeden nienajlepszy uturbiony silnik ale ten samochód podoba mi się zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz. Jest po prostu ładny. obawiam się tylko czy silnik nie za słaby dla mnie
![Uśmiechnięty :)]()
)
np:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]mazda 6 2.0 / 2.5 nawet ładna z wewnątrz / obawiam się tylko tej rdzy ( samochód będzie stał pod chmurką ) duży plus - możliwość instalacji LPG
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]tutaj w zasadzie pytanie czy warto myśleć nad superbem 1.8tsi i 1.4tsi ( 1.4tsi może być przysłabe ale coś za coś )
główny faworyt
laguna 2.0T 204/170km w wersji GT. Niestety przeglądając internety ciężko trafić coś w miarę zadbanego z dość niskim przebiegiem ( wiem wiem przebiegiem się nie jeździ ale chciałbym pojeździć samochodem min 6-7 lat co daje jakieś 100k ).
PS volvo v70 bardzo mi się podoba, ale 3 generacja dopiero a w tym budżecie raczej ciężko będzie dostać coś sensownego.
Czy jest sens pakować się w 508 szukając w miarę bezawaryjnej maszyny :<? pozdrawiam