REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
defens napisał(a):Audi S4 b6 2.0 140km kombi(strasznie mi się podoba,komfort wysoki) i tu pytanie jak silnik?i jak ceny części i ewentualne usterki tego modelu?
defens napisał(a):Opel astra 1.8 125km kombi lub Zafira (w starszej budzie mniej więcej z 2004r)
defens napisał(a):Volvo v50 1.8 również kombi( wiem że auto droższe,ale zdarzają się tańsze,pytanie czy nie zajechanie)
defens napisał(a):BMW E46 2.0 kombi (wiem że tutaj trzeba szukać odpowiedniego silnika do gazu,ale pytanie o żywotność tego silnika) tutaj jest mały minus ze napęd na tyl
defens napisał(a):Jak znam życie auta będą miały z 200-240tys nakulane i pytanie czy jeszcze te 150 tys zrobią?
defens napisał(a):Zależy mi na niskim eksploatowaniu p.s mam teraz VW bora 2.0 w gazie i jeździ się super ale już ciasne się robi...
defens napisał(a):Dzięki za porady,pytanie odnośnie focusa-a czy nie jest tak,że do gazu te silniki się nie nadają?
defens napisał(a):a co myślisz o Peugeot 307sw 2.0 ?
defens napisał(a):co do zafiry- są jakieś wady tego auta?np. korozja?silnik?(podobno w astrze 1.8 lubią się szybko zużywać,pękać paski rozrządu)