Rodzinne kombi - do 15000 PLN

05 Paź 2019, 16:26

Cześć.

Urodziło mi się dziecko i niestety, ale muszę zrezygnować z mojej mazdy 3 na rzecz czegoś z większym bagażnikiem. Co można znaleźć w cenie do 15k PLN + 5k na pakiet startowy? Z wymagań to jedynie podłokietnik i zestaw głośnomówiący, odtwarzanie mp3 (ewentualnie możliwość podłączenia Yatoura albo innego dziadostwa). Nie chciałbym też, zeby jego naprawa ewentualna pochłonęła nie wiadomo jakie koszty.

DZiękuje za pomoc.
mariusz15
Obserwowany

09 Paź 2019, 09:32

W tej cenie ciekawym rozwiązaniem może być dla Ciebie C-max. Bagażnik jest dosyć wysoki, zmieścisz w nim wózek (gondolę) bez większego problemu. W środku też spokojnie wystarczy miejsca nawet dla rodziny 2+2.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Oznaczenia tablic rejestracyjnych Policji
    Sprawdź, jak rozpoznać auto po numerze rejestracyjnym Policji. Poniżej przedstawiamy aktualne tablice rejestracyjne używane na terenie naszego kraju. HPA – Komenda Główna Policji HPL – Wyższa Szkoła Policji ...