Serwus.
Aktualnie posiadam Seata Leona I.
Celuje w auto rodzinne czyli kombi, gdzie bez problemu wrzucę wózek, zakupy, worek cementu i pijanego szwagra, a i jeszcze miejsce zostanie.
Chciałbym przeznaczyć maksymalnie 20 tys na auto + 3-5tys na wkład z marszu.
Rocznie przejeżdżam około 20tys km. Szukam auta w PB gdzie założę lpg lub od razu PB+LPG.
Aktualnie jest to szukanie igły w stogu siana, nie mogę wytypować tego jednego i się na nim skupić dlatego proszę Was o pomoc. Mam kilka swoich typów. Miło by było aby ktoś ewentualnie skonfrontował czy jest sens skupiać się na niektórych markach lub podał inną propozycję oraz dlaczego.
-
Subaru Legacy IV 2.0 165KM - problem z zaworami w przypadku LPG, słabe hamulce które warto wymienić, wymiana dwumasy na jednomas aby koszty nie zabiły.Po za tym auto chyba perfekcyjne, jednak czy 20k to nie za mało na ten model?
-
Volvo V40 2.0T - z pozoru kombi, czy na pewno rodzinne? Alfa 159 też niby rodzinna, a nagimnastykować się trzeba aby coś tam zapakować.
-
Volvo V50 2.5t T5 230KM lub 2.4 170KM - tak jak powyżej jeśli chodzi o miejsce
-
Volvo V70 II 2.4 170km lub 2.5T 210KM - idealne?
-
Audi A4 B6 1.8T lub 2.4 - dużo znajomych śmiga tymi autami, w miarę tanie części, jednak co chwilkę jakieś małe pierdoły do roboty. Sam mam vaga i nie narzekam na koszty, ale co chwilę coś tam trzeba jednak grzebać.
-
Ford Mondeo MK4 - internety mówią że auto pancerne, czyżby?
-
Renault Laguna III 2.0T - piękne kombi
-
Toyota Rav 4 II - taki tam mój wytwór wyobraźni