Rodzinno-sportowy dobrze wyposażony samochód do 170 tyś

25 Wrz 2021, 22:14

Da się zrobić w tym budżecie całkiem ciekawe R-design.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

30 Wrz 2021, 11:59

Rzeczywiście, dzięki, bardzo ładne z zewnątrz auto, super wyposażone, ale to wnętrze... mam wrażenie że to kilkunastoletnie auto. Wnętrze mojego 13 letniego Citroena C5 podoba mi się bardziej... Gdyby nie to brałbym bez zastanowienia! A tak to szukam dalej :D

Jeszcze rozważam nową KIE Proceed, ładnie wygląda, dobry silnik, wyposażenie nawet niezłe i to wszystko poniżej 150 tyś bez żadnego rabatu :)

Czy ktoś coś jeszcze zaproponuje? Czy jakieś marki dają rabaty jak volvo że z 220 tyś można zrobić 180 i przy okazji jest coś godnego polecania w takich cenach?
Sasi
Nowicjusz

Auto: W planach
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych
    Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
    Jak bezpiecznie podróżować w ciąży?
    Kobiety spodziewające się dziecka powinny wiedzieć, jak bezpiecznie podróżować zarówno za kierownicą, jak i na fotelu pasażera. Jak więc podróżować bezpiecznie w ciąży? Oto nasze wskazówki: Pasy ...