Rodzinny do 50k

17 Kwi 2019, 20:37

Witam Forumowiczów Podpisze się pod ten post. Też szukam od jakiegoś czasu samochodu. Robimy rocznie około 18 tyś Mam obecnie Volvo V50 2.0 TD 136 km segment D Myśleliśmy teraz o benzynie. Kwota w granicach 50 tyś zł plus minus 5 tyś Jest nas dwójka dorosłych i niedługo będzie dziecko wiec też szukamy jakiegoś kombi coś podobnego do volvo żeby zmieścić wózek dziecięcy do bagażnika. Czy podane przez Ossy samochody będą dobrą opcją? Bo to są chyba auta segmentu C ? Chyba że coś doradzicie innego?
Dzięki z góry za poradę
Ostatnio edytowany przez mike, 17 Kwi 2019, 20:47, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Nie podłączaj się pod tematy, bo zrobi się bałagan
Baron1
Nowicjusz

17 Kwi 2019, 21:32

Też mam V50 i 9 miesięczne dziecko, wózek-gondola zajmuje cały bagażnik, szukałem czegoś co mogło by z powodzeniem zastąpić V50, wybór padł na V70 lub XC70. Niestety nie zmieniłem jeszcze auta ale jeśli będę zmuszony kupić inne auto to z pewnością nie mniejsze niż V70.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auto Moto Show - Skaryszew 2011 / relacja
    Impreza Auto Moto Show w Skaryszewie już za nami! Gorący i pełen wysokiego ciśnienia dźwięku weekend minął nam szybko i również w tym roku okazał się dużym sukcesem. W sobotę można było zobaczyć przymiarki do konkurencji ...