REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Frexor napisał(a):Samochód miał uszkodzony tył - tylny zderzak, lewa lampa i klapa bagażnika. Konstrukcyjnie wszystko jest w porządku.
Frexor napisał(a):Jedyny minus tego Forda to spalanie (dlatego rodzice go jeszcze nie kupili).
Frexor napisał(a):Jest nawiew na tylną kanapę? Na zdjęciach nie widać.
Frexor napisał(a):Jakieś zalety tego Volvo względem Mondeo? Rocznikowo mocno odstaje od konkurencji.
Frexor napisał(a):Samochód miał uszkodzony tył - tylny zderzak, lewa lampa i klapa bagażnika.
Invi napisał(a):Np to że lepiej trzyma wartość?
tomekdk napisał(a):I to samochód na handel? Myślisz, że w USA lekkich napraw nie ogarniają? To oczywiście wasza sprawa, ale ja bym auta z USA sprowadzonego na handel nie wziął za darmo ... nie zadawałeś sobie nigdy pytania dlaczego każde! ... takie auto jest po wypadku? - bo takiego w całości nie opłaca się sprowadzać, a im bardziej uszkodzone, tym większy zarobek. Zdjęcia też nigdy nie oddają całej specyfiki wypadku / kolizji .... wrrrrr ... auto z USA ... a myślisz, że cena tego auta wzięła się z niczego?
Frexor napisał(a):Fakt, to jest spora zaleta. Jakoś wcześniej nie zwracałem na to uwagi. Jednak u mnie samochody raczej zostają w rodzinie, więc przyszły samochód zapewne będzie u nas 12-15 lat, lub do momentu, aż nie będzie się opłacało go naprawiać. Rodzice po prostu nie lubią zmieniać samochodu.