REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
krikus napisał(a):Do tego Golfa nie mam zastrzeżeń, wizualnie ładne. Usunąłbym jedynie te brewki z lamp, poza tym jest ok.
mike1735 napisał(a):Ciekawe jak toto lata z tym turbo. Gdybym miał wolne 3.8k to bym się skusił i trollował nowożytne fury
Katalog samochodowy na FB napisał(a):Mójborze tucholski.. Jak tylko zobaczyłem to ogłoszenie, to oczy wyskoczyły mi z oczodołów i poturlały się pod łóżko, a mózg rozpłaszczył się o kość potyliczną. Passacik BEPIENĆ z przebiegiem 23 000 km ! Bardzo prawdopodobne, że oryginalnym, skoro Cytryn i Gumiak wystawili najwyższą cenę, na jakiej zatrzymała się ich wyobraźnia. Ale z wyraźnym zaznaczeniem: dla konesera. Kim jest ów koneser ? Według mnie to idiota, który woli wydać okrągłe 55 000 zł na stary niemiecki złom, który nie jest i jeszcze długo nie będzie jaktajmerem, więc nie można go zarejestrować na żółte blachy, niż na fajne auto sportowe lub limuzynę z początku obecnego milenium. Prawdopodobnie też sprzedawca odkupił Passata od pierwszego właściciela, pewnie 85-letniego emeryta za jakieś marne grosze w stylu 10 000 zł (PAANIE 14 LAT TO STARE JUSZ JEEE. PRZEBIEK TO NIEMA ZNACZENIA, TAKEGO STAROĆA TO DROGO NIK PANU NIE KUPI). Tak więc jeżeli ktoś nazwie was koneserem, nie dajcie się obrażać. To słowo najwyraźniej nabrało dzisiaj bardzo negatywnego wydźwięku.
mike1735 napisał(a):Proszz bardz [link do oferty na Olx wygasł]
Witam mam do sprzedania jednego z najlepszych na Śląsku Fiata CC jego sportowy i niepowtarzalny wygląd budzi respekt u każdego kierowcy