REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Invi napisał(a):Widzisz różnicę pomiędzy kupowaniem dwuletniego auta w odpowiednio niższej cenie a OSZUKIWANIEM kupującego i podawaniu nieprawdziwych informacji?
salonowe napewno nie, to co widać dłużej gdzieś w ogłoszeniach to jakieś demówki albo odrzutki bo nie przeszły konkroli jakości, zostały uszkodzone w transporcie i tego typu sytuacje.yeti65 napisał(a):Myślę, że dłużej niż 2 lata takie auta nie stoją
Invi napisał(a):A to w dowodach nie ma daty produkcji?
nie do końca jest to takie proste i opłacalne jak się wydajeyeti65 napisał(a):Kupujesz w Polsce dwuletnie nówki i wieziesz je za Odrę.
w zeszłym roku pewien Alfisti (ale normalny, nie fanatyk) z sekcji komentarzy pewnego portalu motoryzacyjnego, niezwiązanego z AR twierdził, że na stocku w salonach Alfy stoją jeszcze 2016-17, więc wieszyeti65 napisał(a):Myślę, że dłużej niż 2 lata takie auta nie stoją (pomijam indywidualne przypadki jeszcze starszych aut)
yeti65 napisał(a):Andrew, widzę tu okazję do zarobku. Kupujesz w Polsce dwuletnie nówki i wieziesz je za Odrę. Nie robisz pustych przebiegów=czysty zysk
andrewb25 napisał(a):Tylko że NIemiec nie kupi od jakiejś handlarskiej polskiej firmy auta ...oni tam wolą wspierać lokalny rynek i kupować od niemieckiego Autohausu..
andrewb25 napisał(a):Rumunii
-Bułgarii
-Ukrainy
-Afryki miałem jeden przypadek
andrewb25 napisał(a):Niemiec żaden nie dzwonił
Oświecony żem teraz i za to dziękuję choć widzę że zdania podzielone .bonifacy napisał(a):Oświećcie mnie w tych zawiłościach.
demirbiras napisał(a): że chodzi o auto grupy vag a nie np Forda