Ropa coraz droższa!

10 Lip 2009, 09:27

Witam

Sorki, że odgrzebuje stary temat, ale co dzisiaj sądzicie o biodiesel'u? Głównie interesuje mnie jak się zachowują silniki po zalaniu takiego cuda ;) - bo zastanawiam się czy aby się nie przesiąść na coś tańszego i bardziej ekologicznego ;). Moje autko nie powinno mieć problemów - merolek A-klasa z 2000 1,7 - chyba spali wszystko co się wleje ;).
mig
Nowicjusz

10 Lip 2009, 15:26

mig napisał(a):Witam

Sorki, że odgrzebuje stary temat, ale co dzisiaj sądzicie o biodiesel'u? Głównie interesuje mnie jak się zachowują silniki po zalaniu takiego cuda ;) - bo zastanawiam się czy aby się nie przesiąść na coś tańszego i bardziej ekologicznego ;). Moje autko nie powinno mieć problemów - merolek A-klasa z 2000 1,7 - chyba spali wszystko co się wleje ;).

jechałem z kolegą jego peugeotem i zalał Bio (chyba na Bliskiej) i auto było takie mułowate że szkoda gadać :/ jak nadarzyła się okazja zjechał na Shella i dolał V-Powera
ziomek
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

WSMP - Imponujące auta GT3
    Sezon Wyścigowych Samochodowych Mistrzostw Polski w pełni. Piekielnie mocne auta klasy GT3, zacięta rywalizacja w pucharach markowych, a także efektowny pokaz driftu Kuby Przygońskiego uatrakcyjniły weekend na Torze Poznań. ...
    BMW Concept 4 Coupe: elegancja, dynamika i indywidualizm
    BMW Concept 4 Coupe, który będzie miał swoją światową premierę właśnie na salonie NAIAS 2013 w Detroit, pozwoli na wczesne spojrzenie w przyszłość średniej wielkości samochodu sportowego z nadwoziem coupe. Jego elegancja ...