Rover 214 Si Silverstone

21 Kwi 2011, 13:57

Witam, w zwiazku ze chcialem zakupic jakies autko padlo na roverka. Czy moze ktos z forum patrzyl na ten okaz ? Tylne nadkola rudy powoli bierze, z przodu jakies rysy od parkowania. Ogolnie czy oplaca sie za ta cene taka wersje ? Pozdr

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
gregor89
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

21 Kwi 2011, 15:29

Progi z tego co widze chyba tez bierze ruda,najlepszy jest bagażnik bo prawie nic tam już nie wsadzisz :mrgreen: ogólnie dla mnie koleś chce za drogo.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Kwi 2011, 14:47

no wlasnie tez mi sie tak zdaje ze troche go fantazja ponosi.. w takim razie odpuszczam
gregor89
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

22 Kwi 2011, 15:45

Jeśli by był w idealnym stanie to cena ok ale jeśli faktycznie tam jest ruda to cena z kosmosu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"SKODA Rapid" Nowy wymiar SKODY
    Pod takim hasłem rozpoczęła się właśnie największa kampania reklamowa marki SKODA w tym roku. Hasło reklamowe SKODY odnosi się bezpośrednio do modelu Rapid, który kontynuuje znaną z Octavii i Superba ideę samochodu ...