Rover 214i problem ze skrzynia biegow 97 rok 1,4

16 Mar 2007, 13:46

witam.mam maly problem z autkiem.kupilem rovera214i 1,4 rok 97.chodzi mi o to ze na kazdym biegu jak jade slychac jakies dzwieki,tak jak by zebatki sie tarly,mechanik pow ze to skrzynia biegow i trzeba ja wymienic.jak wy to widzicie???pomozcie
ambro
Nowicjusz

• 07 Sie 2009, 14:31

ambro napisał(a):witam.mam maly problem z autkiem.kupilem rovera214i 1,4 rok 97.chodzi mi o to ze na kazdym biegu jak jade slychac jakies dzwieki,tak jak by zebatki sie tarly,mechanik pow ze to skrzynia biegow i trzeba ja wymienic.jak wy to widzicie???pomozcie

z doświadczenia wiem że poleciał Ci dyrencjał, więc lepiej poszukaj pewnej skrzyni biegów, bo koszt naprawy jest dośc wysoki
    JAR
    JARKOFJ1200
    Nowicjusz

Miejscowość: ŁAZISKA GÓRNE
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Lexus RX L 450h - test spalania
      Ten bogato wyposażony, luksusowy SUV imponuje niskim zużyciem paliwa. Zwłaszcza gdy weźmiemy pod uwagę, że testom poddano największego SUV-a w gamie japońskiej marki na europejskim rynku – do tego w dłuższej i wyższej ...