Rover 45 odstający zderzak

16 Maj 2020, 17:01

Hej! Parę dni temu kupiłem rovera 45. Auto miało pukniety delikatnie tylni zderzak przez co zaczepu przy nadkolach się urwały. Zderzak się dobrze trzyma, ale przy wyższych prędkościach jak skieruje lusterka na dół to widzę rogi zderzaka które latają lewa prawa przy podmuchu wiatru.
Tu się pojawią moje pytanie. Czy nic mu się nie stanie jeśli zostanie na aktualnych zaczepach? Trzyma dość mocno a sam widok latajacych rogów mogę olać jeśli oczywiście będzie to ok. Myślałem żeby zrobić dziury w błotniku na trytki, ale kompletnie nie wiem gdzie je zamontować do karoserii żeby nie wiercić blachy.
Xylizkb
Początkujący

Zdjęcia: 2

16 Maj 2020, 21:49

Trzeba by to jakoś zamocowac bo któregoś razu może od frunąc
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Odcinkowe pomiary prędkości
    Odcinkowe pomiary prędkości to technika pomiaru prędkości pojazdów, która polega na zastosowaniu specjalnych urządzeń pomiarowych umieszczonych na drodze w określonych miejscach (tzw. odcinkach). Urządzenia ...