ROVER 75 czy warto kupić?

20 Kwi 2010, 20:46

Witam!

Zamierzam kupić ROVERa 75 w dieslu. Jaki silnik jeszcze dokładnie nie wiem, bo się dopiero rozglądam. Chciałem się dowiedzieć jak jest z częściami do tego auta? Czy są drogie i łatwo dostępne czy jednak jest inaczej?

Drugim autem jakie mam na oku jest BMW E38 750. Które z tych aut jest Waszym zdaniem lepsze?

Proszę o szczere wypowiedzi. Najlepiej jakby wypowiadali się posiadacze tych aut;)
tomson_1990_jaw
Nowicjusz

Miejscowość: Jaworzno

20 Kwi 2010, 20:54

tomson_1990_jaw napisał(a):Czy są drogie i łatwo dostępne czy jednak jest inaczej?

Nie jestem posiadaczem takiego samochodu.Jednak z racji wykonywania zawodu mam
stycznośc z klientami tych samochodów.Niestety częsci trudno dostępne i drogie...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

20 Kwi 2010, 20:59

Migi60 napisał(a):Niestety częsci trudno dostępne i drogie...

No tak właśnie myślałem. Dziękuje bardzo za informacje.
tomson_1990_jaw
Nowicjusz

20 Kwi 2010, 22:50

Nie koniecznie, zalezy od miejsca w Polsce, Lubuskie i Wielkopolska to miejsca gdzie sie sprowadza auta na potege, tutaj z czesciami do roverow nie ma problemow, najwiecej oczywiscie z anglikow.
illusion
Aktywny

Miejscowość: Poznań

21 Kwi 2010, 08:28

illusion napisał(a):zalezy od miejsca w Polsce, Lubuskie i Wielkopolska to miejsca gdzie sie sprowadza auta na potege

No ja niestety mieszkam na śląsku, więc chyba będę miał ciężko z częściami.

A co myślicie na temat tego bmw co napisałem wyżej?
tomson_1990_jaw
Nowicjusz

21 Kwi 2010, 19:42

tomson_1990_jaw napisał(a):ROVER
Rover tu Rover tam itd, wszędzie pytają Rovery

Czyżby nasi młodzi emigranci wracający z zielonych wysp byli aż tak zauroczeni tymże wynalazkiem, przesiadając się z rowerów na Rovery :?: :lol:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Spiesz się powoli - jedź płynnie
    Nawet trzech na czterech polskich kierowców przekracza dozwoloną prędkość w terenie zabudowanym. W ten sposób narażają na niebezpieczeństwo siebie i innych uczestników ruchu. Dlaczego w mieście lepiej ...

21 Kwi 2010, 20:55

krikus napisał(a):Czyżby nasi młodzi emigranci wracający z zielonych wysp byli aż tak zauroczeni tymże wynalazkiem, przesiadając się z rowerów na Rovery

Nie jestem młodym emigrantem :P a poza tym to autko nie jest dla mnie tylko dla taty ;) a nie moja wina, że to akurat mu się podoba :D choć nie zaprzecze mnie też ;)
tomson_1990_jaw
Nowicjusz

22 Kwi 2010, 10:49

Jezdzilem pare razy roverem 75 kolegi, co prawda silnik v6 i automat, ale sam samochod moze sie podobac, wnętrze w skórce naprawde niezle :) gdyby palil mniej tobym sie zastanawial nad kupnem :)
LethalPwnager
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok, Polska