Witam
Mam problem z kontrolka mi od ABS i światła oraz prędkościomierzem i wskażnikiem paliwa raz działają a raz nie . Czy to może być wina komputera.
Pozdrawiam.
to jest napewno wina komputera ale mozesz go sobie najpierw sprawdzic u mechanika sprawdzenie bedzie cie kosztowac około 20 zł nie wiecej jak by ci potrezba nowy albo go naprawic to wiem gdzie to tanio robia i masz gwarancje pozdro
Jak prawidłowo siedzieć w samochodzie podczas jazdy? To, w jaki sposób siedzimy w samochodzie, ma kluczowe znaczenie dla bezpieczeństwa jazdy. Ważna jest przede wszystkim odpowiednia pozycja za kierownicą, ale w razie kolizji pasażerowie siedzący prawidłowo mają również ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.