REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/gdzie-w-europie-obowiazuja-winiety-na-autostrady-t40381.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Virus92 napisał(a):Zdecydowałem już - będzie Passat - najrozsądniejsze i najbezpieczniejsze wyjście. Teraz tylko jak by ktoś miał ciekawego w woj. Pomorskim piszcie na priv. Można zamknąć, dziękuję
dominik89 napisał(a):ze ktos ma opla.. kazdemu wciska opla, ktos ma forda - to samo, a rover to juz w ogole ponadprzecietne auto, szok.
Magda93 napisał(a):Rzetelność forum jest znikoma, poza paroma użytkownikami
dzida napisał(a):dlatego wciskasz każdemu przereklamowane VAGi
Magda93 napisał(a):Gdzie wciskam ? Pokarz ekspercie
dzida napisał(a):niedawno pisałeś, że zawias w A4 wytrzyma 150k
dzida napisał(a):Audi jest dobre dla ludzi co nie znają się na autach, a chcą się pokazać pod kościołem albo przed sąsiadem
Magda93 napisał(a):A Lemforder nie wytrzymuje ??
Pewnie nieraz wymieniałeś, co nie![]()
Magda93 napisał(a):No i właśnie o takiej wiedzy mówiłem .![]()
dzida napisał(a):-niższy komfort niż Mercedesie,
-gorzej jeździ od BMW,
-naprawy kosztują jak w marce premium, a nie VW (szczególnie w nowszych modelach)
-brak dobrych 6cylindrówek (tylko R4 1,8T jest jako tako ok),
-ładne auta zdecydowanie za drogie do tego co oferują,
-pełno powypadkowych aut,
-płacisz za znaczek - dostajesz VW z innymi plastikami.
Masz proste przykłady. To, że połowa Polaków chce mieć Audi, bo to Audi i można się pokazać to żadna zaleta...
dzida napisał(a):no i teraz pokazałeś
Magda93 napisał(a):No bo chociażby o udanym i trwałym napędzie quatro, czy o solidnym zabezpieczeniu antykorozyjnym to nie mogłeś wspomnieć , bo zburzyło by to twoją teorię o beznadziejności
kon146 napisał(a):Magda nie pogrążaj się, zawias Audi we Wrocku wytrzyma max 50 tysięcy...