Rover25

18 Lut 2011, 11:40

--------------------------------------------------------------------------------

Witam!
Niedawno kupiłam rover25 bo mi się bardzo podobał.Mam jednak problem z uruchomieniem silnika, nie zapalają się światełka na desce rozdzielczej, trzeba nieraz włączać aż 8 razy żeby odpalił silnik, a nieraz za pierwszym razem odpala,przy czym każdorazowo trzeba włączać centralny zamek, zdarza się że włączają się same światła awaryjne co to może być? pozdrawiam serdecznie i proszę o meila [email widoczny po zalogowaniu]
Ostatnio edytowany przez kamisia774, 18 Lut 2011, 14:20, edytowano w sumie 1 raz
kamisia774
Nowicjusz

Miejscowość: Pruszcz Gdański

18 Lut 2011, 11:47

Zaistniał jakiś problem z elektryką. Obawiam się, że ciężko będzie zdiagnozować to samemu.
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

18 Lut 2011, 14:21

Temat przeniosłem i poprawiłem. Proszę się zapoznać z regulaminem i tematyka pszczególnych działow na forum.
Co do tematu - mozliwe, że winna jest stacyjka albo bezpiecznik główny nie styka. Robota dla elektryka.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulator - prawo jazdy kat. "B" + przyczepa
    Jak ciężką mogę ciagnąć przyczepę mając prawo jazdy kategorii"B"? Czy mogę jechać z przyczepą kempingową? Czy przyczepa musi posiadać hamulec najazdowy? Jak policzyć czy jazda z przyczepą jest zgodna z prawem?