Witam, mam problem gdyż chciałem zdjąć tapicerkę drzwi pasażera w audi A4 b6 (2003 sline) ale ciężko mi jest wykręcić śrubę która znajduje się w uchwycie na rękę. Czy ktoś wie jak się dobrze dostać do tej śruby lub ewentualnie jak w inny sposób wyciągnąć przycisk od elektrycznych szyb który się tam znajduje ? Pozdrawiam.
Filtr kabinowy (przeciwpyłkowy) zakładamy strzałką w górę czy w dół? Przeglądając forum i inne strony w internecie widzę że sporo osób ma problem z poprawnym założeniem filtra kabinowego jak jest na nim strzałka. Jedni piszą, że w instrukcji jest do góry i tak trzeba zakładać. ...
Mistrzowskie szlify Toyoty GR Yaris Zaprojektowany z myślą o sporcie, produkowany w specjalnej fabryce, testowany przez gwiazdy motorsportu. Toyota GR Yaris ma wszystkie przymioty najbardziej wyjątkowego hot hatcha na rynku. Prezes japońskiego koncernu, Akio ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.