Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dzida napisał(a):A mi się śmiać chce z ludzi szukających "premium" Audi i zaraz pytających o spalanie.
1.6 spalanie gazu 10-11l tak jak ktoś tu pisał nie jedzie to prawię i ciężko to sprzedać. Ale też zazwyczaj są tańsze przynajmniej od tych z silnikiem 1.8t 2.0 12-13 To już jakoś jedzie do tej budy może być. Tu dochodzi kwestia spalania oleju. Nie słuchaj gadania że wystarczy wymienić odmę za 150zł bo to bzdura. 1.8T (190KM) - 14-15 Dla mnie najlepszy silnik ze wszystkich które miałem w tym aucie ale też najdroższy. Przyśpiesza jak powinno. Nie miałem żadnych problemów z tą wersją tyle że za rocznik 2004 musiałem wybulić 28tyś także też była w dobrym stanie. Ale z gazem czy to ma jakieś znaczenie to nie wiem. Przerabiałem wszystkie te silniki.
lukasz2452 napisał(a):za te pieniądze mogłem mieć super is200 i mieć auto które mi się nie podoba tylko dlatego aby uszczęśliwić chłopaków z forum
tsonga napisał(a):Nie wiem o co chodzi, ludzie mają jakiegoś świra z tymi autami.
tsonga napisał(a):Audi najlepiej wspominam ze swoich aut, więc wrócę do tej marki.
tsonga napisał(a):A że jeździ tym pół ferajny, znaczy że samochody nie są złe.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI