Jeśli znacie się dość dobrze na autkach będę wdzięczny za pomoc. Kierowca tego auta uderzył w zaparkowany mój samochód i uciekł. Czy z takiego zdjęcia jesteście w stanie rozpoznać markę tego pojazdu?
Ostatnio edytowany przez krzysiek83, 21 Lis 2009, 13:46, edytowano w sumie 1 raz
corsa to napewno nie... za wysoko ma linie przedniej szyby
mi to wyglada na chevroleta sparka
ogolnie to nowe auto raczej bo bryle ma taka zwarta jednolita z wysoko podniesiona szyba przednia a starsze auta mialy wyraznie oddzialona maske od szyby (przewaznie bo nie mowie ze zawsze;p)
ja obstawiam na takei cos jak spark
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Jak wyczyścić odbłyśniki i przednie lampy od środka? Przygotowałem dla Was instrukcję według której można samemu wyczyścić przednie lampy i halogeny wewnątrz razem z odbłyśnikami. Nie jest to trudne zadanie trzeba jednak uważać żeby nie uszkodzić lampy podczas rozbierania, ...
To niebedzie KIANKA. Popatrz dokladniej na tylnia szybke w drzwiach. Na tej fotce widac ze opada lekko wzgledem szyby w tych drzwiach. a w kiance nie. I pod tablica rejestracyjna widac wyraznie wlot powietrza, a w KIA ten wlot jest slabo widoczny.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.