Rozrząd Opel Frontera 2,3 Diesel

21 Sie 2011, 19:35

Witam, mam pewien problem z rozrządem Opla Frontery związany z ustawieniem znaków na kołach.
Prosiłbym o każdą wskazówkę związaną z tym problemem, ale najbardziej prosiłbym o jakieś bardziej szczegółowe ^^
bafku
Nowicjusz

22 Sie 2011, 07:03

dzięki uprzejmości kolegi @grzmar

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

może Ci się przyda,

co do samego silnika to niestety nie pomoge :?
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

22 Sie 2011, 09:25

Sorki, ale do wypakowania tych linków jest potrzebna płytka a ja jej niestety nie posiadam...
moze coś innego?
bafku
Nowicjusz

22 Sie 2011, 14:47

Do wypakowania płytka? Pierwsze słyszę o takich cudach :lol:
Aż pobiorę te party z ciekawości, a raczej z dobrego serca i chęci pomocy Tobie. :wink:
W ciemno obstawiam że co najwyżej obraz trzeba zamontować programem np. Daemon Tools.

EDIT:
Żadnych płytek nie potrzeba ani żadnych obrazów montować. W paczkach jest plik .pdf który wypakujesz programem winrar lub winzip najzwyczajniej przeciągając np. na pulpit.
Sam dokument .pdf otworzysz chociażby programem Foxit Reader lub Adobe Reader. Ot cała filozofia. BTW mógłby się na tyle wysilić aby poczytać czym otworzyć plik rar i pdf.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

22 Sie 2011, 15:45

podejżewam że zamiast zassać całość na dysk chciał otworzyć bez wszystkich danych i się .rar czy inny program zbuntował :mrgreen:
pocieszny
Forumowicz VIP

23 Sie 2011, 07:54

bafku napisał(a):Witam, mam pewien problem z rozrządem Opla Frontery związany z ustawieniem znaków na kołach.
Prosiłbym o każdą wskazówkę związaną z tym problemem, ale najbardziej prosiłbym o jakieś bardziej szczegółowe ^^

bafku napisał(a):Witam, mam pewien problem z rozrządem Opla Frontery związany z ustawieniem znaków na kołach.

mowimy o łąncuchu ? bo z tego co widze to tam łancuch jest w tym modelu diesela :P
jesli tak to prosze dac info to wrzuce foto ustawienia :wink:
HARIBO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dublin -kraków
Auto: Ibiza
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe Audi S3 Sportback - oszczędne, szybkie i komfortowe
    Moc 221 kW (300 KM) i moment obrotowy 380 Nm, sprint od zera do 100 km/h w pięć sekund – nowe Audi S3 Sportback oferuje najlepsze osiągi w swojej klasie. Charakteryzuje się też wzorcową efektywnością: silnik 2.0 TFSI ...

23 Sie 2011, 10:47

tak tam jest łańcuch
pocieszny
Forumowicz VIP

23 Sie 2011, 18:28

stasiowski121 napisał(a):Do wypakowania płytka? Pierwsze słyszę o takich cudach :lol:
Aż pobiorę te party z ciekawości, a raczej z dobrego serca i chęci pomocy Tobie. :wink:
W ciemno obstawiam że co najwyżej obraz trzeba zamontować programem np. Daemon Tools.

EDIT:
Żadnych płytek nie potrzeba ani żadnych obrazów montować. W paczkach jest plik .pdf który wypakujesz programem winrar lub winzip najzwyczajniej przeciągając np. na pulpit.
Sam dokument .pdf otworzysz chociażby programem Foxit Reader lub Adobe Reader. Ot cała filozofia. BTW mógłby się na tyle wysilić aby poczytać czym otworzyć plik rar i pdf.

Sorki, nie wiedzialem ;d. zaraz pościągam i zobacze
bafku
Nowicjusz

23 Sie 2011, 19:07

mowisz i masz :))

zadnych blokad ani specjalnych narzedzi zycze powodznia :wink:
HARIBO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dublin -kraków
Auto: Ibiza