REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Aventador24 napisał(a):Słyszałem że Toyoty Avensis są mało awaryjne ?
Aventador24 napisał(a):co sądzisz o peugocie 407 bo przeglądałem ostatnio oferty i są to dość nowe auta i w tym przedziale się mieszczą ?
Ossy napisał(a):Z aut benzynowych Mazda 6, Mondeo Mk3, Citroen C5, Honda Accord VI.
Draters napisał(a):Audi a4 b5 fl/b6 ?
kkamykk napisał(a):Nim zlinczują Cię tutaj za zainteresowanie autami grupy VAG, to ja odpowiem![]()
15 tysięcy, to raczej taki słabawy budżet na B6, oczywiście, znajdziesz coś, ale nie będzie to nic wartego uwagi. A4 B5 po lifcie jak najbardziejWszyscy zaczną zaraz tu Ci wydziwiać, że zawieszenie aluminiowe, które jest mało wytrzymałe i drogie, ale tak naprawdę, to owszem, może i jest droższe w porównaniu np. do Octavii, która to posiada zawieszenie jak w Golfie, ale co do słabej wytrzymałości zawieszenia aluminiowego podchodzę sceptycznie. Zazwyczaj takie zdanie mają osoby, które nigdy nie miały nic wspólnego z takim autem, a zdanie ich wykształciło się na opiniach internetowych i innych osób, których to wujka kuzyna syn miał takie auto i strasznie często musiał robić zawieszenie.
Ja miałem Passata B5 i mogłem narzekać na wszystko, ale na pewno nie na zawieszenie!